Work out the space you need and the cost to fit it Calculator >

Latest Articles

19 September 2017

The innovative future of workspaces

The impact of a work environment goes well beyond office walls and furniture; the behaviour and experiences of employees can be fundamentally changed by physical...

05 September 2017

Amicus have gone global with the launch of The United Workplace

The United Workplace is a network of likeminded businesses, sharing a passion for the workplace. Inspiring design, innovation and a culture of collaboration underpins everything we do.  All members share common ethics, values and goals, bringing with us...

21 August 2017

About our ABA 100 Win for Business Innovation

The Australian Business Awards Recognise Australia’s Business, Innovation & Technology Leaders. These awards are an annual all-encompassing awards program which recognises organisations that demonstrate the core values of business innovation, product...

Jirsch Sutherland office fitout

Simple and professional design
  • JirschSutherlandofficefitout
  • JirschSutherlandofficefitout1
  • JirschSutherlandofficefitout3
  • JirschSutherlandofficefitout4
  • JirschSutherlandofficefitout5
  • JirschSutherlandofficefitout6
  • JirschSutherlandofficefitout7
  • JirschSutherlandofficefitout8
  • JirschSutherlandofficefitout78

Amicus was engaged on a Design and Construct basis for the 750sqm Jirsch Sutherland office fitout. Located on level 27 at the Sydney skyscraper Suncorp Place, the project was completed in 16 weeks from the design phase right through to practical completion.

Due to a lease expiry and the demolition of 55 Hunter, Jirsch Sutherland were looking for an office space of similar size with a simple and professional design to align with their brand image.

The 270 degree rotation office provides exceptional views of the Sydney Harbour and CBD surrounds. The stand out feature of the high quality fitout was the eye catching fish tank that was skilfully integrated into the joinery of the reception area, creating a relaxing and welcoming environment for clients.

As requested, the new office design placed emphasis on increased team collaboration with 24 open plan workstations and 18 offices, of which 3 are for partners, more meeting rooms and boardrooms and a large central breakout area for all employees to enjoy and utilise. Effective use of space was an issue in the previous office. As such, the new office was designed with ample storage capabilities to reduce clutter and the use of value engineering through reducing the layout bench in size to suit one laminate sheet size.

The overall look and feel of the office is fresh,professional and welcoming. Jirsch Sutherland were thrilled with their new high-end finish office space with overall employee morale boosted as a result.

 

< Back To Work

Get in touch about a fitout: